Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 11. 2014. 10:35 >> 10:32
1

ISTRAŽIVANJE IPSOS-A

Polovina smatra da je CG na pravom putu

Gotovo polovina anketiranih građana vjeruje da Crna Gora ide pravim putem, rezultat je istraživanja koje je agencija IPSOS sprovela tokom novembra na 1032 ispitanika širom države, saznaje Antena M.

Na pitanje da li je naša država na dobrom putu, 49 odsto ispitanika odgovorilo je pozitivno. To je rast od 8 odsto u odnosu na ranija istraživanja. 39 odsto smatra suprotno, a 12 odsto nema stav.

Ubjedljiva većina i dalje je za ulazak Crne Gore u EU, njih 68 odsto, 28 odsto je protiv, a samo 4 odsto je neodlučnih.

Drugačije je raspoloženje građana prema NATO-u. Za ulazak u Alijansu je 35 odsto, a protiv 46.

Na pitanje za koga bi glasali da su u nedjelju izbori, ubjedljivo najveću podršku dobili su DPS sa 44 odsto, DF sa 28 i SNP 12 odsto.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније