Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 11. 2014. 15:40   >>  15:37 1

KCCG

Tri bebe dobro, četvrta stabilno

Tri bebe iz Bijelog Polja koje se liječe u Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece, dobrog su zdravstvenog stanja dok je četvrta, koja od petka pokazuje znake poboljšanja, stabilna, saopšteno je iz kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

U KCCG je od 3. do 13. novembra primljeno petoro novorođenčadi sa infekcijom dobijenom u bjelopoljskoj bolnici, od kojih je jedno preminulo.

Viša državna tužilaštva u Bijelom Polju i Podgorici počela su izviđaj u tom slučaju, a ministar zdravlja Miodrag Radunović podnio je ostavku na tu funkciju.

Ostavku je ranije podnio i direktor bjelopoljske Opšte bolnice Tomislav Jeremić.

 

Mina

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније