Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 11. 2014. 08:35 >> 08:32

DAN OPŠTINE

Krivokapić: Bar simbol građanske CG

Grad podno Rumije je simbol građanske Crne Gore, grad koji na različitosti gleda kao na vrijednost više, naveo je, u čestitki povodom 24. novembra – Dana opštine Bar, predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić.

„Suživot svih vjera i nacija je tradicija Bara i naše države i dok god bude tako bićemo jači od svakog izazova“, naveo je Krivokapić u čestitki upućenoj građanima, odbornicima i predsjednicima opštine i SO. 

Krivokapić podsjeća da barska luka, kao svojevrsna morska kapija crnogorske privrede, te željeznica kao važna saobraćajna veza, čine Bar mjestom u kojem se putevi sastaju.

„Budući auto-put će stvoriti uslove za dodatnu valorizaciju resursa barske opštine“, siguran je predsjednik parlamenta.

On je, takođe, siguran da će Barni, svojom mudrošću i umješnošću, nastaviti putem daljeg razvoja.

„Planiranje prostora i očuvanje životne sredine su zajedničke obaveze kako bismo osigurali budućnost generacijama koje dolaze, a Bar je već pokazao da itekako vodi računa o tome", zaključuje Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније