Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 11. 2014. 15:06   >>  15:07

DAN OPŠTINE

LPCG: Zajedništvo, sloga i mir-barska načela

Potencijali koje posjeduje Bar nemjerljivi su, bilo prirodni, privredni ili turistički. Sa čuvenim maslinama i njihovim uljem, najkvalitetnijim južnim voćem i vinom, uz bogatu turističku ponudu i raznovrsnost morske obale sa morskom vodom prve kategorije, Barani i Baranke mogu biti sigurni da će njihov grad stalno napredovati, a oni imati kvalitetniji standard života, uvjeren je predsjednik Liberalne partije Crne Gore Andrija Popović. On je Baranima čestitao sjutrašnji Dan opštine.

„Grad Bar mediteranska je oaza Crne Gore i njena pomorska kapija u svijet. Buran istorijski razvoj ovog kraja ostavio je snažan uticaj na Bar, njegovu kulturu, tradiciju i međuljudske odnose. Zajedništvo, sloga i mir osnovna su načela na kojima ljudi žive u ovom gradu“, navodi se u Popovićevoj čestitki.

U podnožiju svete planine Rumije  gradila se takva misao na kojoj danas počiva istinska Crna Gora u koju mi liberali vjerujemo, navodi Popović.

„Baš zato, dužnost je svih nas da je na svaki način sačuvamo i baštinimo u jednom od najstarijih gradova Crne Gore“, poručuje Baranima lider liberala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније