Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 11. 2014. 20:46 >> 20:57
1

PRIJAVITE SE

Konkurs za pjesmu o EU integracijama

British Council, u okviru projekta „Informisanje o procesu pristupanja EU i IPA programima u Crnoj Gori“ raspisao je Konkurs za izbor pjesme procesa evropske integracije

"Pjesma treba da doprinese podizanju stepena zainteresovanosti za teme vezane za EU, te da građanima približi benefite pristupanja Crne Gore u EU, sa posebnim naglaskom na mlade", saopšteno je iz Ministarstva valjskih poslova.

Cilj je da se, nakon izbora pjesme procesa pristupanja EU, kroz izvođenje doprinese većoj zainteresovanosti za proces evropske integracije kod građana.

"Pjesmom je poželjno obuhvatiti poruke definisane Komunikacionom strategijom. Kompozicije koje se šalju na konkurs ne smiju biti ranije izvođene, sa maksimalnim trajanjem oko 3'30", saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Rok za prijavu je 24. decembar 2014. godine do 16.00h.

"Stručni žiri će izabrati najbolji konkursni predlog kojem će za produkciju pjesme (muzika, tekst, snimanje i izvođenje) biti dodijeljena novčana sredstva u iznosu od 4.000 eura. Izbor pjesme biće objavljen najkasnije do 1. februara 2014. godine na internet stranicama www.britishcouncil.me i www.mvpei.gov.me", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније