Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 11. 2014. 13:15 >> 13:14

LGBT FORUM PROGRES

Traže da se proširi Tim povjerenja

LGBT Forum Progres zatražio je da se Tim povjerenja proširi dodatnim predstavnicima nevladinih organizacija (NVO) koje se bave pitanjima promocije i zaštite prava tih osoba i Uprave policije.

 

U LGBTIQ Socijalnom centru u Podgorici održan je sastanak Tima povjerenja te zajednice i policije.

"Pohvaljen je dosadašnji rad Uprave policije i napori njenih službenika na podizanju nivoa povjerenja pripadnika LGBT zajednice u rad policijskih organa, a razgovarano je i o modalitetima unapređenja saradnje, kako bi se što kvalitetnije tretirala pitanja bezbjednosti tih osoba", kaže se u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Vlade, Uprave policije, tužilaštva, sudstva, ambasade Velike Britanije, i LGBT Foruma Progres, Crnogorske asocijacije Queer Montenegro, Juventasa, Instituta za LGBT turizam i predstavnik LGBTIQ Socijalnog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније