Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 11. 2014. 15:05 >> 15:02
5

STUDENTIMA EKONOMIJE

Petković: Da se bave svojim fakultetom

Vršilac dužnosti dekana Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića Jovica Petković uputio je kritiku studentima Ekonomskog fakulteta iz Podgorice koji, prema njegovim riječima, na ružan način pokušavaju izvrgnu ruglu naučni doprinos i naučni rad svih profesora tog fakulteta.

“Kao akademska zajednica Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, želimo javno da kritikujemo ponašanje i banalizaciju od strane studenata Ekonomskog fakulteta iz Podgorice u kojima na veoma ružan, primitivan i prizeman način pokušavaju da, po nalogu svojih profesora, izvrgnu ruglu naučni doprinos i naučni rad svih naših profesora”, navodi se u saopštenju za medije.

Petković je poručio da profesori i stidenti sa Ekonomskog fakulteta treba da se bave naukom u svojoj oblasti.

“Mišljenja smo da ni studenti, a ni profesori Ekonomskog fakulteta nemaju ni najmanjih kvalifikacija da govore o sportu i nauci o sportu i ovim putem im javno poručujemo da se bave naukom u svojoj oblasti, a nama da ostave ono za šta smo prepoznati i u Crnoj Gori, a i u inostranstvu. Svojim performansom, ili cirkuskom tačkom, bolje rečeno samo su pokazali svoju akademsku svijest i na tome im sportski čestitamo. Fer plej”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније