Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 11. 2014. 18:10 >> 18:07

MINISTARSTVO PROSVJETE

Nije prekidana nastava u Tuzima

Pisanje pojedinih medija o navodnom neodržavanju nastave u JU Gimnaziji „25. maj“ Tuzi nijesu u skladu sa današnjim stanjem u Gimnaziji u Tuzima, navode iz Ministarstva prosvjete. Petak, 28. novembar, bio je radni dan za sve zaposlene i učenike u ovoj ustanovi, sproveden kao Dan slobodnih i vannastavnih aktivnosti, što je Godišnjim programom rada škole, koji se donosi na početku školske godine, a na osnovu obrazovnog programa, i bilo planirano.

Pojedini mediji, naime, objavili su da danas, zbog državnog praznika Albanije, nije bilo nastave u tuškoj Gimnaziji.

Kako navode iz Ministarstva, sve predviđene aktivnosti u Gimnaziji protekle su kako je i planirano, u duhu kulture, sporta i druženja učenika, bez ikakvih incidenata.

„Ovim putem apelujemo na medije da ne iznose nepotpune informacije i dovode javnost u zabludu svojim nagađanjima, te da posao obavljaju do kraja odgovorno i precizno, jer neprovjerene informacije, sa senzacionalističkim naslovima, mogu dovesti do pogrešne percepcije javnosti, što nije u skladu sa zakonima i novinarskim kodeksom“, zaključuju iz Ministarstva prosvjete.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније