Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 11. 2014. 08:00   >>  07:59

"KUPOVINA GLASOVA"

Žalba na oslobađajuće presude

Osnovno državno tužilaštvo predalo je žalbu na odluku Osnovnog suda u Pljevljima da optužene za kupovinu glasova oslobodi odgovornosti.

Prema pisanju Dana, žalba se odnosi na presudu kojom su akteri kupovine glasova pred parlamentarne izbore 2012. godine oslobođeni, jer, kako se navodi, dokazni materijali nijesu vrjednovani na odgovarajući način.

Osnovni državni tužilac u Pljevljima, Milivoje Tomčić, potvrdio je, kako se navodi, tom dnevnom listu da je predao žalbu Višem sudu u Bijelom Polju.

Ranije su odlukom Osnovnog suda u Pljevljima direktor i službenik Centra za socijalni rad u tom gradu, Juso Ajanović i Ermin Nuhanović, osuđeni na uslovnu kaznu zatvora od šest mjeseci zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom dodjele jednokratne pomoći uoči parlamentarnih izbora 2012, dok je presudom Osnovnog suda ove godine deset ostalih aktivista DPS-a oslobođeno optužbi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније