Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 03. 2013. 11:52   >>  11:53 3

VLADA-GRAĐANI

Samo jedna prijava zloupotrebe službenog automobila

Građani Crne Gore već deset dana imaju priliku da prijave ukoliko posumnjaju na zloupotrebu službenih vozila. Ipak, kako prenosi Antena M, na e- mail adresu Biroa za odnose sa javnošću stigla je samo jedna prijava.

 

 

„Na web stranici Vlade koja je otvorena za tu namjenu nalazi se i sama prijava odnosno fotografija službenog vozila za koje se sumnjalo da je predmet zloupotrebe“ , kazao je portparol Vlade Vuk Vujinović.

Vujinović je, kako je kazao za Antenu M, očekivao veći broj prijava. Pristiglu prijavu su procesuirali nadležnom  organu.

 „Tu je informacija kojem je organu proslijeđena informacija i odgovor u kojem se obrazlaže način korišćenja tog vozila, odnosno argumentuje se da nije bilo riječi o zloupotrebi i navodi se broj putnog naloga koji je izdat u tu svrhu“, kaže Vujinović.

 Iz Vlade objašnjavaju i što bi trebalo da sadrži prijava koju građani žele da im upute:

„Da bismo mogli da postupimo po prijavi mora da sadrži fotografiju, da se vide jasno registarske oznake, kao i da je naznačeno vrijeme i mjesto gdje se ta navodna zloupotreba desila“, kaže Vujinović.

O tome na koji način mogu prijaviti zloupotrebu službenih auromobila, građani se mogu informisati na sajtu Vlade

http://www.gov.me/sluzbena_vozila/.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније