Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2014. 19:55 >> 19:53

ZA OPŠTINU TIVAT

Luštica divelopment donirala 150.000 eura

Izvršni direktor kompanije Luštica Divelopment AD Daren Gibson i predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel potpisali su danas ugovor o sponzorstvu u 2015. godini vrijedan 150 hiljada eura.

Ovim sponzorstvom Luštica Divelopment nastaviće sa podrškom mladima, sportskim i kulturnim sadržajima, zdravstvenom sektoru i uopšte razvoju lokalne zajednice.

U sljedećoj godini Kompanija i Opština će nastojati da pruže podršku i razvoju energetskog i poljoprivrednog sektora kao i razvoju obrazovanja u Tivtu.

"Imam izuzetno zadovoljstvo da saopštim da danas, kao dio naše posvećenosti društvenom i kulturnom razvoju grada, nastavljamo sa podrškom Opštini Tivat i stanovništvu Tivta u 2015. godini, kroz Ugovor o sponzorstvu u iznosu od 150 hiljada eura. Naš projekat Luštica Bay za plan ima promovisanje aktivnog, zdravog života i kroz ovaj Ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali, naše donacije biće usmjerene na sportske, zabavne i kulturne aktivnosti, između ostalog, da podstaknemo razvoj ovih sektora u okviru zajednice i konačno, omogućimo da Luštica Bay utiče na rast i razvoj ovih sektora i postane centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu", saopštio je izvršni direktor Luštice Divelopment Daren Gibson.

Predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel saopštio je da će naknadno biti dogovoreno koje projekte treba finansirati od doniranih sredstava.

„Luštica Divelopment nastavlja sa dobrom praksom i saradnjom sa našom opštinom u smislu opredjeljenja značajnih sredstava koja ćemo i ove godine usmjeriti u finansiranje nevladinih organizacija, kulturnih institucija, sportskih klubova, ali i javnih ustavnova, što poboljšava kvalitet življenja u našoj zajednici i od opšteg je značaja za Opštinu. Dogovorom ćemo definisati koje projekte treba finansirati iz ovih sredstava" saopštio je predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel.

U protekle četiri godine Luštica Divelopment uložila je više od pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova,uključujući i Tivat, od čega u ovoj godini više od 200 hiljada. Luštica Development je posvećena nastavku podršci Opštini Tivat, naglašavajući važnost podrške lokalnoj zajednici i njenim ključnim sektorima.

(Radio Tivat)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније