Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 12. 2014. 12:46   >>  12:48 4

MUP ČASTI

Pasoš za punoljetstvo

Devet crnogorskih državljana, koji su danas napunili 18 godina, od Ministarstva unutrašnjih poslova dobilo je pasoše na poklon. U Crnoj Gori danas 24 osobe slave punoljetstvo, a njih devet do danas nije imalo pasoš.

Povod za dodjelu pasoša punoljetnim građanima je pet godina od vizne liberalizacije.  Crna Gora obilježavanja pet godina vizne liberalizacije, jednog od najvažnijih trenutaka u istoriji odnosa sa EU.

Generalni direktora za upravne unutrašnje poslove u MUP-u Abida Crnovršanin je na konferenciji, povodom obilježavanja pet godina vizne liberalizacije saopštio da je ta odluka EU značila priznanje Crnoj Gori.

"Ukidanje viznog režima je najvidljiviji efekat napora Crne Gore na putu ka EU", kazao je Crnovršanin. On je pojasnio da 24 osobe danas pune 18 godina, a njih devet nema pasoš.

"Onima koji nijesu mogli danas da dođu u Podgorici pasoši će biti uručeni u mjestu gdje su podnijeli zahtjev", pojasnio je Crnovršanin.

 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније