Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 12. 2014. 17:15 >> 17:17

DEKANICA REAGOVALA

Najbolji studenti Ekonomskog biće nagrađeni

Dodjela nagrada najboljim studentima Ekonomskog fakulteta biće održana u ponedjeljak 21. decembra, saopštila je vršilac dužnosti dekana, Maja Baćović, iako je iz Vijeća fakulteta ranije saopšteno da se ta manifestacija odgađa.

 

Profesorica Baćović, u regavanju na saopštenje Vijeća, kazala je da dodjela nagrada najboljim studentima tradicionalni događaj koji se organizuje na Ekonomskom fakultetu decenijama.

“Događaj je posvećen svim studentima, naročito onim najboljim, kako bi se uvažili njihovi rezultati i postignuća. Obaveza dekana je da ovu tradiciju održava i unapređuje, kako bi se očuvala i baštinila osnovnaremisa u radu našeg fakulteta, a to je da je „znanje najveća vrijednost“. Odluka o organizovanju ceremonije nije odluka koju donosi Vijeće Fakulteta, već je obaveza dekana”, navodi se u saopštenju.

Događaj se, kako se dodaje, organizuje uz podršku studenata, koji su ove godine po prvi put sami birali studente koji će dobiti nagrade u kategoriji: „Najbolji studenti u studijskoj 2013-14 godini, po izboru njihovih kolega“.

“Ceremonija se organizuje u saradnji sa velikim brojem partnera i prijatelja Fakulteta, na čijoj podršci je Fakultet neizmjerno zahvalan. Ovogodišnja dodjela nagrada organizuje se uz podršku i bivših studenata fakulteta, koji će na ovogodišnjoj dodjeli i uručivati nagrade. Partner dodjele je i fondacija „prof.dr Dragan Lajović“, koja tradicionalno dodjeljuje nagrade studentima po njihovom izboru. Podršku i učešće u organizaciji događaja pružio je značajan broj nastavnika i ostalih zaposlenih na Ekonomskom, što govori o poštovanju koje ukazujemo studentima i profesionalnom pristupu u radu”, navela je Baćovićeva, koja je čestitala svim nagrađenim studentima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније