Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 12. 2014. 19:50 >> 20:00
3

STIJEPOVIĆ PORUČIO

Uvijek slušam savjete građana

Glavni grad u svakoj državi je zamajac njenog razvoja, poručio je gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović, navodeći uvijek sluša savjete građana, jer oni, kako je pojasnio, najbolje znaju probleme u svojoj sredini.

Stijepović je dodao da stalno komunicira sa građanima.

„Mislim da se jedino tako može dobro uraditi posao, jer građani najbolje znaju probleme. Kada dođete na lice mjesta onda imate najbolji savjet – šta je problem i kako ga riješiti. Osim mojih savjetnika, koji su pravi profesionalci, građani su ti od kojih najviše učim i čije savjete slušam“, poručio je on.

Stijepović je kazao da je oduševljen proslavom Dana Podgorice, koja je danas upriličena na Trgu republike.

„Misija nove gradske uprave biće da se svi okupimo oko Podgorice i da joj pomognemo i pokažemo da živimo za nju i da je naš Glavni grad svaki dan bliži Evropi“, naveo je gradonačelnik gostujući u Dnevniku TVCG.

On je dodao da je Glavni grad u svakoj državi zamajac njenog razvoja.

„Moramo da iskoristimo pozitivnu klimu Podgorice na čitavu Crnu Goru. Uvijek to može bolje, ali dosadašnja uprava je uradilo mnogo. Sada trebamo na benefitima tih rezultata to primaknemo građanima i da uvijek budemo servis građana. To je naša misija i nadam se da idemo u dobrom pravcu“, kazao je Stijepović.

Prema njegovim riječima, potreban je novac da bi se dodatno razvila prigradska naselja u Podgorici.

„Ovo nije pogodno vrijeme za investicije, ali uvijek se može naći dobra preraspodjela u budžeta, a znamo što hoćemo i možemo da uspijemo u tome. Prirodno je bilo da se do sada razvijao centar grada, a sada idemo dalje“, zaključio je Stijepović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније