Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 12. 2014. 22:00 >> 21:56

ČLANOVI JOSIPOVIĆEVOG ŠTABA

Posjetili Hrvatsko nacionalno vijeće

Hrvatsko nacionalno vijeću Crne Gore danas su posjetili članovi izbornog štaba aktuelnog predsjednika Hrvatske, Iva Josipovića, iz Dubrovnika.

U posjeti Hrvatskom nacionalnom vijeću su boravili potpredsjednice Gradskog vijeća, Olga Murati i Matija Ćale Mratović, član predsjedništva SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije, mr.Mujica Zijadić, član Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik, Karlo Deković, kao i Branimir Maslovar i Ognjen Jovović.

Njih su dočekali predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore, Zvonimir Deković, i predsjednik Hrvatske krovne zajednice „Dux Croatorum“, Adrijan Vuksanović.

Kako prenosi Radio Dux, razgovaralo se o dosadašnjim postignućima i uspjesima hrvatske zajednice, o položaju Hrvata u Crnoj Gori, o radu Vijeća, brojnih udruženja i Radio Dux-a, jedinog hrvatskog medija na ovim prostorima, kao i o mogućoj saradnji između grada Dubrovnika i Boke kotorske.

To je druga posjeta u vrlo kratkom razdoblju izbornih štabova pred predsjedničke izbore u Hrvatskoj. Naime, 16. ovog mjeseca, Hrvate u Crnoj Gori posjetila je i kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније