Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 12. 2014. 13:47   >>  13:43

MEĐUNARODNI KLUB ŽENA

Na Bazaru prikupljeno 34 hiljade eura

Na Božićnom bazaru, tradicionalnoj humanitarnoj akciji, održanoj 6. decembra u organizaciji Međunarodnog kluba žena Crne Gore sakupljeno je 34.136,49 eura.

Preko 22.000 ljudi posjetilo je šoping mol gdje se održavala ova manifestacija.

Sav prikupljen novac namijenjen je isključivo humanitarnoj svrsi i biće upotrijebljen za kupovinu kreveta za porodilište Kliničkog centra Crne Gore (krevet je prilagodljiv tako da ga mogu koristiti žene sa posebnim potrebama), didaktičkih sredstva za Resursni centar za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom "1. Jun", kao i za nabavku imobilijara za igralište u Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju "Tisa" u Bijelom Polju.

 „Ovom prilikom  zahvaljujemo ambasadama u Podgorici koje su učestvovale na ovogodišnjem Bazaru, sponzorima, kao i  svima koji su na bilo koji način podržali organizaciju i sprovođenje ove velike humanitarne akcije“, saopštavaju iz Međunarodnog kluba žena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније