Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 04. 2013. 15:00 >> 15:05
1

ATLANTSKI SAVEZ CG

Obilježavaju godišnjicu osnivanja NATO-a

Atlantski savez Crne Gore obilježiće 4. april, godišnjicu osnivanja NATO-a.

U saopštenju piše da će sjutra biti održana vježba članova Atlantskog saveza u kasarni Milovan Šaranović u Danilovgradu.

Najavljeno je da će, nizom aktivnosti za građane biti organizovane prezentacije u tržnom centru Delta siti.

Biće organozovana prezentacija opreme i vještina Vojske Crne Gore, dobrovoljno davanje krvi, izložba fotografija, prezentacija aktivnosti izviđača, kao i poseban program za najmlađe.

Podsjeća se da je NATO savez 28 država članica, a preko 50 država iz svih krajeva svijeta su partneri NATO-u u ispunjavanju njegove misije.

"NATO je političko-vojna organizacija koja promoviše demokratske vrijednosti i saradnju u cilju očuvanja mira i prevencije bududih konflikata", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније