Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 01. 2015. 12:28 >> 12:23

SEA DANCE

Predstavnici EXIT-a sjutra kod Vujanovića

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primiće sjutra predstavnike prestižnog muzičkog festivala EXIT, na čelu sa direktorom i osnivačem Dušanom Kovačevićem, predsjednika opštine Budva Lazara Rađenovića i menadžerku Opštine Milenu Marović Bogdanović. Kako je saopšteno iz Vujanovićevog kabineta, ovaj sastanak se organizuje u cilju afirmacije festivala koji je važan sadržaj turističke ponude Budve i Crne Gore.

Na ovogodišnjoj dodjeli Evropskih festivalskih nagrada za 2014. godinu, morsko izdanje EXIT Avanture, Sea Dance u Budvi, proglašen je za najbolji evropski festival u kategoriji do 40.000 posjetilaca po danu i tako postao prvi debitantski festival koji je osvojio ovako značajnu nagradu.

U izboru za glavnu nagradu u kategoriji preko 40.000 posjetilaca dnevno, prošlogodišnji pobjednik EXIT festival, našao se među prva tri u Evropi.

Prošle godine, Exit i Sea Dance festival imali su 260.000 posjetilaca iz više od 50 zemalja svijeta, a ove godine, zahvaljujući novim partnerstvima u Evropi, očekuje se porast inostranih gostiju.

(RTV Budva)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније