Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

08. 02. 2015. 08:56   >>  09:03

U ULCINJU

Bakterija u vodi za piće

Voda iz centralnog ulcinjskog vodovodnog sistema nije za piće, pokazuju nalazi higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja u Baru, u koje su Vijesti imale uvid.

 

Nekoliko vlasnika radnji u Ulcinju prethodnih dana požalilo se da zbog toga već duže ne mogu da dobiju sanitarnu saglasnost i dozvolu za rad.

U rezultatima mikrobiološke analize piše da su u 100 mililitara vode pronađene koliformne bakterije u ukupnoj količini od 9,2 i streptokoke fekalnog porijekla.

U mišljenju koje je potpisao doktor Dušan Perović iz Bara stoji „da na osnovu izvršenih analiza ispitivani uzorak vode ne odgovara uslovima pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće“.

U Ulcinju nema epidemije, ali je u epidemiloškoj laboratoriji potvrđeno da su u zadnjih nekoliko dana evidentirali probleme građana koji su imali mučninu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније