Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 04. 2013. 17:47 >> 17:49

SEMINAR

Žabljak: Podrška ženama u biznisu

U organizaciji Centra za preduzetništvo i ekonomski razvoj i Ženske alijanse za razvoj uz finansijsku podršku USAID-a na Žabljaku se danas održava drugi seminar u okviru projekta: "Osnaživanje kroz žensko preduzetništvo na sjeveru Crne Gore".

 

Cilj projekta je podržka i promocija preduzetništva među ženama.

Učesnice seminara pozitivno ocjenjuju ovu aktivnost.

Vera Pavićević, bavi se organskom proizvodnjom i žali što nema više žena na skupu.

"Seminar je jako koristan. Naučile smo mnoge nove i interesantne podatke, o rizicima u biznisu, o kamatama, izvorima finansiranja, o tome šta je najisplativije i slično. Ovdje vladaju predrasude o ženama u biznisu, da su žene prvenstveno za kućne poslove, ali kada se dobro organizuje posao, sve može da se postigne", kazala je Pavićević.

Senka Zarubica, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније