Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 04. 2013. 08:24 >> 22:50
8

UPRAVA POLICIJE

Uhapšen učesnik u napadu na policijskog službenika u Baru

Barska policija uhapsila je juče N.O. (25) iz Bara, zbog sumnje da je 5. aprila, u ugostiteljskom objektu »Vidikovac«, u Baru, učestvovao u prebijanju policijskog službenika Admira Čolovića (41) iz Bara.

„U prostorijama Područne jedinice Bar, danas je izvršena istražna radnja prepoznavanje, kojom je rukovodio nadležni državni tužilac, u toku koje je prepoznat N.O. kao lice koje je kako se sumnja učestvovalo u napadu na policijskog službenika“, saopšteno je sinoć iz Uprave policije.

„N.O. je lišen slobode i u zakonskom roku ce biti predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost“, navodi se na kraju saopštenja UP.

Podsjetimo, Čolovića su, dva sata iza ponoći 5. aprila, u restoranu "Vidikovac" u Baru, napali Robert Kožar, Goran Vukmanović, Velimir Vuksanović i Nemanja Obradović i nanijeli mu teške tjelesne povrede, zbog čega je Čolović operisan.

Policija je, ubrzo nakon napada na svog pripadnika, uhapsila  Gorana Vukmanovića, a za ostalima se traga.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније