Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 02. 2015. 11:07 >> 20:10

APEL PRIJESTONICE

Pomozite Mariji Martinović

Prijestonica Cetinje priključila se akciji prikupljanja pomoći za put i boravak naše osmogodišnje sugrađanke Marije Martinović, koja će u martu ići na operaciju u Sjedinjene Američke Države.

Osmogodišnja djevojčica Marija Martinović sa Cetinja boluje od tumora bubrega. Mariji je, kada je imala osam mjeseci, već odstranjen jedan bubreg. Bolest je zahvatila i drugi bubreg, pa je tokom decembra i januara bila na hemoterapiji, a sada joj je neophodna operacija koja je zakazana za mart, u bolnici St. Jude u Memfisu (SAD).  

"Naime, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović donio je odluku da gradska uprava finansira dio neophodnih troškova za našu mladu sugrađanku, koja boluje od tumora bubrega", saopšteno je iz prijestonice.

Takođe, Prijestonica Cetinje apeluje na sve pojedince, organizacije i institucije da se priključe akciji prikupljanja sredstava, kako bi Marija Martinović u martu otputovala na operaciju u bolnicu „St. Jude“ u Memfisu.

Troškovi putovanja i boravka u SAD iznose oko 20 hiljada eura, a porodica Marije Martinović otvorila je donatorski račun za uplate iz Crne Gore (540-3209731697, Erste), kao i za uplate iz inostranstva (ME25540000003209731697, OPPOMEPG Erste Bank AD Podgorica, ME).

Pomoć je moguće uplatiti do sredine marta, kada je planiran put Marije Martinović za Sjedinjene Američke Države.

Prilog Ljilje Milić, TVCG:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније