Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 02. 2015. 14:20 >> 09:07
4

VIŠI SUD BP

Šariću i Lončaru po pet i po godina zatvora

Viši sud u Bijelom Polju osudio je Pljevljake Duška Šarića i Jovicu Lončara na po pet i po godina zatvora, zbog pranja blizu 20 miliona eura.

U kaznu će biti uračunato vrijeme koje su Šarić i Lonačar proveli u pritvoru.

Duško Šarić je mlađi brat Darka Šarića kojem se u predmetu poznatom kao „balkanski ratnik“ sudi u Beogradu kao vođi narko kartela koji je godinama krijumčario kokain iz Južne Amerike u Evropu.

Podsjetimo, na prvom suđenju Šarić je bio osuđen na osam, a Lončar na šest godina zatvora.

Na ponovljenom suđenju su dobili po pet i po godina i da solidarno državi nadoknade 20 miliona eura, ali je Apelacioni sud predmet vratio na ponovno suđenje.

Vukoma Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније