Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2015. 08:08 >> 09:27
4

MARKOVIĆ SMATRA

"Ljekare nije trebalo vratiti na posao"

Ministar pravde Duško Marković rekao je da je bilo logično da ljekari bjelopoljske bolnice Tomislav Jeremić i Haka Tahirović, protiv kojih se vodi istraga zbog infekcija bebe u bjelopoljskoj bolnici, ne budu na radnim mjestima do okončanja tužilačkih aktivnosti.

Upravni odbor bjelopoljske bolnice odlučio je u petak da Jeremić i Tahirovićeva mogu da nastave da rade, jer disciplinski postupak može biti pokrenut nakon podizanja optužnice.

Oni su se vratili na posao nakon mjesec i po provedenih u pritvoru.

Marković je kazao da je bilo logično da ovi ljekari sačekaju rezultate istrage "van radnih mjesta", s obzirom na značaj, posljedice i uznemirenja javnosti.

"Logično i opravdano je bilo da se sačeka ishod tužilačkih aktivnosti u izviđaju, a u međuvremenu da svi koji su obuhvaćeni tom istragom sačekaju rezultate i budu van radnog procesa", kazao je Marković.

Marković je kazao, kako prenose podgorički mediji, da ne zna razloge na osnovu kojih je Upravni odbor bjelopoljske bolnice donio takvu odluku.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније