Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2015. 22:02 >> 21:57

PLAVSKA POLICIJA

Tužilac tražio izjavu od Radončića

Načelnik policije u Plavu Džemal Šabotić saopštio je večeras da je policija, sinoć u tom gradu, izjavu od novinara Šekija Radončića uzela po nalogu državnog tužioca u Bijelom Polju, a ne ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića.

"Naime, ovlašćeni policijski službenik OB Plav je sinoć, postupajući po telegramu Centra bezbjednosti Bijelo Polje, a koji je CB Bijelo Polje uputilo OB Plav shodno nalogu Osnovnog državnog tužioca u Bijelom Polju da se identifikuje lice koje je novinaru S.S. prethodno uputilo dvije SMS poruke uvrjedljive sadržine, pozvao Š.R. na njegov broj mobilnog telefona", predstavio mu se i kazao mu razlog pozivanja, saopštio je Šabotić.

Policijski službenik je, kako navodi, pritom kazao Radončiću da obavještenje na zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina ne mora da da iste večeri, već da to može učiniti sjutra ako želi. Šeki Radončić je kazao da će se, budući da trenutno nije u Plavu, javiti ubrzo kad se vrati, što je i učinio.

Dakle, Š.R. je potom sinoć, oko 22,50 časa, dobrovoljno pristupio u prostorije u OB Plav, u namjeri da policijskim službenicima da obavještenje na zapisnik, što je i uradio, nakon čega se udaljio iz policijskih prostorija, saopštio je načelnik policije.

U saopštenju se navodi i da se tužilac u Bijelom Polju, nakon upoznavanja i sa navodima izjave Radončića, izjasnio da u konkretnom slučaju nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније