Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 03. 2015. 09:37 >> 09:34

KONKURENCIJA

Vlasnik Pobjede tuži Vijesti

Vlasnik podgoričkih listova Pobjeda i Dnevne novine Petros Statis najavio je danas tužbu protiv lista Vijesti.

On je najavio tužbu zbog, kako je objavljeno, kampanje koju taj list vodi protiv njega "kroz takozvano istraživačko novinarstvo".

Cilj te kampanje, kako je Statis objasnio u svom saopštenju, jeste da Vijesti nanesu poslovnu štetu njegovim medijima u Crnoj Gori i njemu lično. 

Prema riječima Statisa, njegova medijska grupa je najveća konkurencija Vijestima i stoga taj list "već četiri puta u desetak dana objavljuje neistine i falsifikovane informacije" protiv njega i njegovog poslovanja. 

"Vijesti vode orkestriranu antikonkurentsku kampanju", ocijenio je Statis. 

On trvrdi da nije pod istragom i da nikada nije osuđivan, a da je do sada mnogo trpio zbog "neistina" koje objavljuju Vijesti. 

Taj list to čini, kako je Statis objasnio, preko takozvanog Centra za istraživačko novinarstvo "koji su upravo oni (Vijesti) formirali". 

Statis je poručio da ga ta kampanja neće spriječiti da dalje investira u medije i hotelski biznis u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније