Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 03. 2015. 16:09 >> 16:03

PRVI PUT NA SJEVERU

B.Polje: Otvoren ''Summer Job 2015''

Danas je na Ekonomskom fakultetu u Bijelom Polju otvoreno završno izdanje osmog po redu sajma sezonskih poslova ''Summer Job 2015''.

"Summer Job" u Bijelom Polju je otvorio Džemal Ljušković, predsjednik Skupštine Opštine Bijelo Polje.

"Na Summer Job-u u Bijelom Polju učestvuje oko 15 poslodavaca, i to hoteli, turističke agencije, agencije za posredovanje u zapošljavanju, građevinske kompanije, butici, kafići i sl. Osim studenata i maturanata iz Bijelog Polja, sajam su posjetili i studenti i maturanti iz Andrijevice, Plava, Rožaja i Mojkovca, odakle je bio obezbijeđen prevoz u saradnji sam opštinama" , navodi se u saopštenju Studentskog parlamenta Univerziteta Crne Gore.

Po prvi put ove godine, "Summer Job" se održava i na sjeveru Crne Gore u Bijelom Polju. "Summer Job 2015" organizuje Studentski parlament Univerziteta Crne Gore u saradnji sa studentskom organizacijom ''Turist'' iz Kotora i Savezom studenata Ekonomskog fakulteta. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније