Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 03. 2015. 17:59 >> 17:55
19

SUD ODLUČIO

Lazarević će se braniti sa slobode

Vijeće Osnovnog suda u Podgorici, odbio je prijedlog Osnovnog državnog tužilaštva i pustilo Luku Lazarevića da se brani sa slobode.


Lazarević je u sudu priznao da je na utakmici Crna Gora – Rusija bacio baklju na teren i pogodio u glavu ruskog golmana.

Lazarevića je danas, u prisustvu njegovog advokata, saslušavalo tročlano vijeće Osnovnog suda kojim je predsjedavao Zoran Radović.
Sudsko vijeće je donijelo odluku da ga pusti da se brani sa slobode i time odbilo zahtjev Tužilaštva, koje je ranije predložilo da se Lazareviću odredi pritvor zbog mogućeg bjekstva.

Ranije danas Osnovno državno tužilaštvo podnijelo je Osnovnom sudu u Podgorici optužni predlog protiv Luke Lazarevića iz tog grada, zbog krivičnog djela - nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu, u sticaju sa krivičnim djelom laka tjelesna povreda.

Iz Vrhovnog državnog tužilaštva saopšteno je da je optužnim predlogom predloženo i da sud okrivljenom odredi pritvor.

“Okrivljenom je stavljeno na teret da je, 27. marta u 20 sati i 46 minuta, za vrijeme međunarodne fudbalske utakmice Crna Gora - Rusija, na gradskom stadionu pod Goricom, sa sjeverne tribine bacio na fudbalski teren zapaljenu baklju u pravcu golmana reprezentacije Rusije i pogodio ga u predjelu vrata”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Lazarević je oštećenom nanio laku tjelesnu povredu, u vidu opekotine prvog stepena u predjelu vrata.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније