Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 03. 2015. 08:31 >> 08:53

SINDIKALNA ZGRADA

Zbog svađe 163 porodice bez struje

Zbog svađe u Sindikalnom povjereništvu Podgorice, stanarima sindikalne zgrade na Tuškom putu danas će biti isključena struja.

 

Sukob u Sindikatu razlog je što nije imao ko da potpiše ugovor o snabdijevanju strujom sa Elektroprivredom Crne Gore EPCG, pišu Dnevne novine.

Iako je Elektroprivreda Crne Gore EPCG produžila rok deset dana za ispunjenje procedure za priključenje i snabdijevanje električnom energijom stambene zgrade u njihovom vlasništvu, bilo je uzalud. Rok je istekao juče, a 163 porodice, koliko ih živi u sindikalnoj zgradi na Tuškom putu, ostaće u mraku.

Iako je EPCG poslala upozorenje predstavnicima Sindikalnog povjereništva da će u slučaju nepoštovanja roka od deset dana za potpisivanje ugovora, objekat biti isključen sa mreže, potpisi nijesu stavljeni na papir.

Problem je nastao kada su predstavnici Sindikalnog povjereništva odbili da potpišu ugovor o snabdijevanju električnom energijom sa Elektroprivredom za pomenutu zgradu jer je došlo do svađe zbog pregrupisavanja dvije struje u Sindikalnom povjereništvu glavnog grada.

Zgrada Sindikalnog povjereništva sa 163 stana, nakon potpisivanja ugovora o priključenju, priključena je na elektro mrežu u fazi funkcionalnog ispitivanja, tzv. testni napon.

To je privremeno priključenje objekta, a za vrijeme trajanja priključenja, investitor je dužan da potpiše ugovore o snabdijevanju električnom energijom sa Elektroprivredom Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније