Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 04. 2015. 13:50 >> 15:57
7

BESPLATNO 15 DANA

Poziv Akinfejevu da ljetuje u Ulcinju

Izvršni direktor Ulcinjske rivijere Radomir Mikan Zec pozvao je golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva da sa porodicom bude gost u najljepšem apartmanu hotela "Olimpik" u Ulcinju, u trajanju od 15 dana.

 

"U ime Hotelsko-turističkog preduzeća 'Ulcinjska rivijera', države Crne Gore i tradicionalno dobrih rusko-crnogorskih odnosa, srdačno Vas pozivamo da sa porodicom budete naš gost u Ulcinju. Želimo da osjetite Crnu Goru u drugom svjetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim", navodi se u pozivu Zeca.

Ruski narod je, kako on navodi, u Crnoj Gori oduvjek dobrodošao.

"Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori. Stavljamo Vam na raspolaganje na 15 dana, u terminu koji Vama odgovara, najljepši apartman u hotelu na Adi Bojani ili u hotelu 'Olimpik' na Velikoj plaži, gdje ćete imati status privilegovanog gosta. U našim hotelima, a posebno na Adi Bojani, ćete biti u prilici da sretnete puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore koji su tradicionalno naši dragi gosti", navodi Zec.

On je Akinfejevu obećao da će ga, ako odluči da posjeti Crnu Goru, upoznati sa svim ljepotama Crne Gore i Ulcinja.

"A ovaj grad je imao sreću da ga je priroda bogato nagradila i sa morem i sa rijekom i sa jezerom i brdima sa prelijepim vidikovcima", poručio je Zec.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније