Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 04. 2015. 14:32   >>  14:29

"HAJDE DA SE DRUŽIMO"

Vikend posvećen djeci u Delta Sitiju

Šesti „Dječji Proljećni Vikend“ održava se 18. i 19. aprila u tržnom centru Delta Siti u Podgorici pod sloganom „Hajde da se družimo“.

Ove godine učestvovaće mališani iz oko 50 institucija i organizacija koje rade sa djecom.  Organizatori najavljuju bogat edukativno-zabavni program i slatke nagrade.

“Mališani će imati priliku da uz London bridge nauče pravilan engleski jezik i informišu se o ljetnjim školama. Tu je, kao i svake godine edukativni centar “PHEADRUS". Pripremili smo i Expo slatko/slanu radionicu sa poklonima Haribo, Flory i Zlatiborac. Mali posjetioci će učiti o izradi pinjata, imaće priliku da učestvuju u slikarskoj radionici Udruženja umjetnika "Vizija".  Pripremili smo i šarenu umjetničku radionicu”, navodi se u saopštenju.

Bogat program će se odvijati tokom cijelog dana, a za to vrijeme će se predstaviti veliki broj plesnih klubova, glumačkih sekcija škola, malih pjevača, plesača, glumaca.

“Srećni smo što smo prošle godine, priredili najveći dječiji događaj, jer smo u dva dana okupili oko 1.500 mališana, a njihov program je gledalo oko 30.000 posjetilaca”, saopštili su organizatori.

Omiljeni učesnici, tradicionalno su djeca iz Dječijeg doma ”Mladost” iz Bijele, kao i mališani iz Resursnog centra za rehabilitaciju djece oštećena sluha i govora iz Kotora, kao i iz centra ”1. jun” iz Podgorice koji će nam pokazati svoje umijeće u dječjoj igri.

“Program manifestacije možete naći na našem sajtu http://djecijiproljecnivikend.com/program.html kao i na našoj facebook stranici”, saopštili su organizatori. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније