Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 04. 2015. 14:14   >>  14:07

DJEČJI PROLJEĆNI VIKEND

"Hajde da se družimo" za vikend u Delti

Oko 50 organizacija i ustanova koje rade sa djecom predstaviće se na šestom „Dječijem Proljećnom Vikendu“ koji se održava sjutra i prekosjutra (18. i 19. aprila) u tržnom centru Delta City u Podgorici pod sloganom „Hajde da se družimo“.

 

Organizatori su pripremili bogat edukativno-zabavni program, a u svemu tome, mališani će moći da uživaju besplatno.

“Pored zabavnog segmenta na bini, gdje će se predstaviti mladi glumci, pjevači i plesači, posebno ističemo Edukativni kutak u okviru kojeg će se u subotu 18. aprila predstaviti London Bridge sa ponudom stipendija za školovanje u inostranstvu, a u nedjelju Edukativni centar Phaedrus priprema veliki broj zanimljivih radionica i kvizova za djecu u saradnji sa partenerima iz Glavnog grada. Radionice: “Moja prva biljka” (U okviru koje bismo djecu naučiti kako da zasade i da se brinu o mladim sadnicama), “Nije smeće svo za vreće”, “Baš je moćno – povrćno I voćno”, “Nije isto kad je čisto”, Hemijski eksperimenti “Provjereno dobra voda", Kviz “Upoznajmo grad da bi ga više voljeli”, navodi se u saopštenju organizatora.

 

Na drugoj lokaciji u okviru Expo slatko-slanog kutka, djeca će biti u prilici da crtaju, izrađuju pinjate, kreativno se izražavaju i da za sve to dobiju slatke i slane poklone.

“U nedjelju, posebno bismo napomenuli Pravi korak igre bez granica od 12 do 14 sati, gdje će se naši drugari takmičiti u zanimljivim igrama, a svi učesnici će dobiti diploma”, navodi se u saopštenju.                                    

Program manifestacije može se vidjeti na adresi http://djecijiproljecnivikend.com/program.html kao i na Facebook stranici “Dječji Proljećni Vikend”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније