Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 04. 2013. 14:10 >> 14:11

MARTOVSKI RAČUNI

Za struju u prosjeku 41 euro

Prosječan martovski račun za struju za domaćinstva na nivou je onog iz februara i iznosi 41,50 eura sa uračunatom taksom na brojilo, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 20.48 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Podgorici i Kotoru, gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električnu energiju u vrijednosti od oko 50 eura.

Račun od preko 150 eura dobiće 1,70 odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 3,54 otrošača potrošača.

„Martovske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće 116.968 domaćinstava“, saopštili su iz EPCG.

Račun za električnu energiju je za još 955 potrošača umanjen za iznos takse na tarifno brojilo. Za sad je tu mogućnost iskoristili 16.086, navode u EPCG.

„Domaćinstva su u martu potrošila 113.112.203 kW/h električne energije, u ukupnoj vrijednosti od 11.033.983 eura, što je za oko jedan odsto više u odnosu na februarsku potrošnju, kao i u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom marta prošle godine“, saopšteno je iz EPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније