Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 04. 2013. 15:25   >>  15:33 4

RAZOTKRIVENA PLJAČKA

Povrijeđeni radnik Albone - saučesnik

Nikšićka policija uhapsila je tridestdvogodišnjeg Veselina Boškovića, zbog osnovane sumnje da je zajedno s napadačem isplanirao razbojništvo i oštetio Albonu za 80.000 eura.

Boškovića, koji je radnik Albone u ponedjeljak je ranio maskirani napadač i oteo mu pazar ispred upravne zgrade preduzeća.

Da je sve dobro bilo isplanirano govori i činjenica da se i pored ranjavanja radilo o lakšoj tjelesnoj povredi, jer metak nije ošteto ni kost ni mišić već je prošao kroz meko tkivo.

 

Anka Perović Radović, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније