Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

21. 04. 2015. 08:07 >> 08:02
2

PRVE ČISTKE

Lazović smijenio 9 direktora

Novi direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), Ranko Lazović, smijenio je devet direktora klinika.


Kako prenose mediji, smijenjeni su direktori poliklinike Vladimir Vujović, klinike za onkologiju Nebojša Crnogorac, klinike za očne bolesti Biljana Milojko i direktor klinike za ortopediju i traumatologiju Veliša Aligrudić.

Smijenjeni su i direktor klinike za anesteziju, reanimaciju i terapiju bola Zoran Jovančević, klinike za kdermatovenerologiju Anka Vukašinović, kao i direktor klinike za ginekologiju i akušerstvo Snežana Crnogorac i direktorka Centra za nauku KCCG Slavica Vujisić.

Promjene u KCCG-u potvrdio je Lazović, navodeći da se vodio isključivo stručnim kriterijumima, zanemarujući privatne i partijske.

On je Vijestima rekao da je odmah nakon sprovedene procedure imenovanja krenuo u formiranje tima koji bi trebalo da zadovolji sve krititerijume, dodajući da je jedan dio ljudi zamijenjen novim, mlađim snagama.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније