Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 04. 2015. 12:42   >>  13:54 12

AMBASADA SAD

Ćalović najhrabrija žena 2015.

Direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), Vanja Ćalović dobila je nagradu Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) “Najhrabrija žena 2015”.

 

To je saopštila ambasadorka SAD, Margaret Uehara na Tviter nalogu Ambasade SAD.

"Ponosno ovjavljujem da je Vanja Ćalović izabrana za dobitnika nagrade "Najhrabrija žena u 2015.," navodi se u tvitu američke ambasadorke.

Ćalović je kazala da je ponosna zbog nagrade jer je to, kako je navela, priznanje kako njoj i njenim kolegama u MANS-u, tako i svim njihovim volonterima i građanima koji podržavaju njihovu borbu za uspostavljanje vladavine prava.

„Ta nagrada predstavlja podsticaj mojim kolegama i meni da se borimo protiv korupcije i organizovanog kriminala, bez obzira kolike lične i profesionalne žtve morali da snosimo zbog toga, i ja sam ponosna na sve što smo postigli“, navodi se u izjavi Ćalović.

Ona je poručila da će MANS nastaviti da i u narednom periodu daje konkretne rezultate i pomaže građanima da se izbore za svoja prava.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније