Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 04. 2013. 23:51 >> 23:53
2

ŠTO JE PRAVI ŠEF

Radnici za 20 godina vjernosti poklonio Golfa 5

Možda je rijetkost, ali da postoje šefovi koji cijene rad i zalaganje svojih zaposlenih svjedoči slučaj Tomislava Ražnatovića, vlasnika kompanije „Ražnatović“, koji je svojoj radnici na 20. godišnjicu rada poklonio ''Golf 5''.

„Nisam mogla vjerovati i još uvijek ne vjerujem“, kazala je za crnogorsko izdanje Blica Cetinjanka Dušanka Bošković, šefica u jednom od trgovačkih objekata kompanije ''Ražnatović''.

Dušanka je kazala da je zaposlena u jednoj od ''rijetkih kompanija koje u Cetinju zaposlenima na vrijeme uplaćuje zaradu i doprinose''.

„Evo sad glancamo automobil i hvalimo se pred komšijama“, kazala je u šali Dušanka.

Ako u istoj firmi bude radila i sljedećih 10 godina, Đušanka bi trebalo da dobije i stan.

„Dušanka Bošković je prva zaposlena u našoj kompaniji koja je za 20 godina rada dobila automobil. Sljedeće godine imamo dva kandidata za istu nagradu, dok će Dušanka biti prva koja će za 30 godina rada dobiti stan u vrijednosti od oko 30.000 eura“, kazao je Ražnatović.

Ražnatović u svom lancu ima tri firme na Cetinju i u Podgorici, u kojima zapošljava ukupno 70 radnika.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније