Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 04. 2015. 19:03   >>  19:00

KONKURS SAEM

Tri radio stanice dobile prava na emitovanje

Tri radio emitera dobila su prava na emitovanje ili proširenje zone pokrivanja po osnovu javnog konkursa Savjeta Agencije elektronske medije.

 

"Prava na emitovanje, po osnovu javnog konkursa koji je bio raspisan 11. marta ove godine, dobili su: privredno društvo „M.D. Company“ d.o.o. (emiter “Radio D plus”, proširenje zone pokrivanja), NVO „Talas-Bihor“ (novi emiter) i privredno društvo „Lokalni javni emiter Radio Bar“ d.o.o. (postojeći javni emiter, proširenje zone pokrivanja)", saopšteno je iz SAEM.

Savjet Agencije je donio i Rješenje o dodjeli prava na pružanje AVM usluga na zahtjev posredstvom DVB-T2 mreža sa lokalnim pokrivanjem. Pravo na pružanje ove usluge na teritoriji opštine Ulcinj, posredstvom lokalnog multipleksa (MUX UL L1) dobilo je privredno društvo “Mir & Teuta” d.o.o.

Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je na prošloj sjednici Izvještaj o finansijskom poslovanju Agencije za elektronske medije za 2014. godinu i upoznao se sa Izvještajem ovlašćenog nezavisnog revizora o finansijskim iskazima Agencije za 2014. godinu. Takođe, Savjet je usvojio je Izvještaj o radu Agencije za elektronske medije za 2014. godinu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније