Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 05. 2015. 08:10 >> 08:43

U PODGORICI

Bez poskupljenja taksi prevoza

Usljed uvođenja takse na gorivo od sedam centi na sve vrste goriva, neće doći do povećanja cijena usluga taksi prevoza u Podgorici, saopšteno je Dnevnim novinama iz više taksi udruženja.

U podgoričkom taksi udruženju “Halo taksi" kazali su da povećanje cijene goriva ne znači i automatsko povećanje cijene usluga.

“Kada je u pitanju naše taksi udruženje cijene ostaju iste i neće biti mijenjane", rekli su u udruženju “Halo taksi".

Ista situacija je i u drugim taksi udruženjima. Direktor “PG taksija" Milivoje Bulatović potvrdio je da u taksi udruženju čiji je on vlasnik takođe neće doći do promijene cijena.

“Nema promjena. Cijene naših usluga su iste tako da mogu reći da sve ostaje kao i do sada", kratko je prokomentarisao Bulatović.

Iz “Boom" taksija saopštili su da prate situaciju sa gorivom, ali da za sada ne razmišljaju u pravcu povećanja cijena.

“Ništa nijesmo mijenjali i sve je ostalo isto. Pratimo pomno situaciju sa gorivom, ali sad zasad cijene naših usluga ostaju iste", objasnio je direktor udruženja “Boom taksi" Ognjen Golović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније