Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 04. 2013. 11:30 >> 11:42
18

FORMIRAN OPERATIVNI ŠTAB

Policija se priprema za moguće proteste

Vrh Uprave policije formirao je operativni štab za praćenje bezbjednosne situacije, nakon što su iz Demokratskog fronta DF najavljeni protesti naredne sedmice, saznaju Vijesti.

Kako prenosi list štab u sjedištu Uprave policije formiran je u četvrtak, a na čelo operativnog stožera postavljen je pomoćnik direktora za Sektor policije Opšte nadležnosti Nikola Janjušević.

Osim Janjuševića, u rad štaba direktno su uključeni svi pomoćnici direktora, šefovi policije u svim gradovima u Crnoj Gori ali i operativci, koji će narednih dana biti zaduženi za praćenje i prikupljanje podataka sa terena.

Operativni štab formiran je po nalogu v.d. direktora Slavka Stojanovića, koji je smatrao da je neophodno da policija spremna dočeka najavljene proteste, kako ne bi došlo do nekih većih nereda ili narušavanja javnog reda i mira.

Plan štaba dostavljen je svim organizacionim jedinicama u Upravi policije, a u toj depeši je naređeno da cijeli sastav policije narednih dana “bude pripravan”.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније