Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2013. 12:41   >>  12:45

SNIJEG

Bijelo Polje: Sela bez struje, putevi blokirani

Zbog snijega koji je rano jutros padao u Bijelom Polju, bez struje je nekoliko sela, a blokiran je put Crkvice-Stožer i dio sela na Koritskoj visoravni.

Bjelopoljska sela Negobrtina, Sušica, Čampari, Đalovci, Grubješići i Kičava ostali su bez struje zbog novih tridesetak centimetara snijega koji je rano jutros padao u Bijelom Polju, saopštio je glavni inženjer za održavanje dalekovodne i niskonaponske mreže Milenko Marković.

U sniježnoj blokadi su za sada sela koja koriste put Crkvice-Stožer i dio sela na Koritskoj visoravni. Prema riječima direktora Javnog komunalnog preduzeća ,,Lim" Sabra Cindraka na terenu su četiri snjegočistača. traktorsnjegočistač i dvije utovarne lopate. Cindrak oćekuje da će do kraja dana svi putevi biti prohodni.

 

Vukoman Kljajević

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније