Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 05. 2015. 18:00   >>  18:00 4

PRESUDA "MONITORU"

Povrijeđeni čast i ugled Stanka Subotića

Osnovni sud u Podgorici donio je presudu protiv direktorice "Monitora" Milke Tadić Mijović i novinarke Milene Perović Korać kojom se utvrđuje da su povrijedile čast i ugled biznismena Stanka Subotića .

Subotić je tužio Tadić Mijović i Perović Korać zbog objavljenog teksta "U mreži", u martu prije tri godine.

One su ga u tekstu nedjeljnika "Monitor" predstavile kao osobu koja povezuje podzemlje, politiku, kriminalne i novčane tokove u Crnoj Gori, vlasništvo nad hotelima Bjanka, Avala, plažama, trgovinama, a u isto vrijeme bliskog sa predsjednikom DPS-a.

Subotić je na ime naknade nematerijalne štete podnio tužbeni zahtjev u vrijednosti od 1 euro.

Presudom se "Monitor" obavezuje da presudu objavi na naslovnoj strani nedjeljnika i na mjestu koje odgovara mjestu na kojem je objavljen tekst "U mreži", ali i na njegovoj web stranici i to na crnogorskom i engleskom jeziku. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније