Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 05. 2015. 17:23   >>  22:31 7

STIJEPOVIĆ OZVANIČIO

Počinje rekonstrukcija puteva u Kučima

Gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović, sa saradnicima i predstavnicima Fonda za razvoj Kuča „Marko Miljanov“, danas je u kučkom selu Preoč ozvaničio početak radova na rekonstrukciji i proširivanju puteva Doljani-Medun-Ubli-Preoč i Dučići-Roge-Mitič.

Stijepović je tom prilikom, naglašavajući da se radi o realizaciji značajnog infrastrukturnog projekta vrijednog 1.200.000 eura, izrazio zadovoljstvo što je Glavni grad, u partnerstvu sa Fondom, kao i građanima i prijateljima Kuča, počinje radove čijom će realizacijom biti značajno unaprijeđena cjelokupna putna infrastruktura i povećan kvalitet života građana na tom području.

“Gradonačelnik je istakao da je ovo još jedan dobar primjer kako je saradnjom gradske uprave i građana riješen jedan od najvažnijih infrastrukturnih problema za građane Kuča i naglasio da će Glavni grad u partnerstvu sa građanima, u ovom, kao i svim ostalim djelovima grada, nastaviti da realizuje brojne projekte u cilju unapređenja komunalne infrastructure”, naveli sui z PG Biroa.

Oni su dodali da će putevi povezati stanovnike sela Bezjova, Cvilina, Stravča, Momča i Raća s jedne, kao i Orahova i Korita sa druge strane, kako bi jednostavnije i bezbjednije došli do svojih domova i Kučkih katuna.

Gradonačelnik je ocijenio da današnijm činom gradska uprava ispunjava ono što je i obećala građanima Podgorice koji su joj ukazali povjerenje, dakle, potpunu posvećenost rješavanju problema građana i ravnomjeran i održiv razvoj Podgorice, podjednako kako grada i gradskih naselja, tako i sela i seoskih područja, kako bi svaki građanin imao jednake uslove i kvalitet života.

“Stijepović je iskazao posebno zadovoljstvo što će realizacija ovog projekta nesumnjivo doprinijeti razvoju poljoprivrede i na taj način omogućiti i podstaći građane ovog kraja da unaprijede postojeća i razviju nova poljoprivredna gazdinstva kako bi doprinijeli razvoju ovog kraja, ali i istvremeno budu dobar primjer i ostalim seoskim područjima kako se uz podršku i saradnju sa gradskom upravom može obezbijediti egzistencija i unaprijediti kvalitet života”, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније