Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 05. 2015. 14:37   >>  14:32

ZA GINISA

Tivat: Maturanti plesali Kvadrilu

Tivatski maturanti danas su na Pinama, tačno u podne, zajedno sa vršnjacima iz Evrope, plesali Štrausovu Kvadrilu, u nadi da će oboriti Ginisov rekord.

Pokrovitelj je Opština Tivat, a na svečanosti su govorili Dubravka Nikčević - sekretarka Sekretarijata za društvene djelatnosti, Jovanka Vujačić - direktorica SMŠ "Mladost" i đak generacije Jelena Višić, prenosi Radio Tivat.

"Danas je Tivat i pored ovako oblačnog dana obasjan suncem. To sunce ste vi. Danas je Tivat, opet zahvaljujući vama, dio evropske priče.
U ime opštine Tivat želim vam srećan završetak srednje škole, vama koji nastavljate školovanje, kao i onima koji žele da se zaposle, puno uspjeha, a svima zajedno da i druge buduće životne ispite uspješno položite. Neka vam uvijek vaš grad Tivat bude u srcu, a Tivat je ponosan što ima vas koji ste spremni da svoju mladost, znanje, pozitivnu energiju koju širite, ugradite u život Tivta", rekla je Dubravka Nikčević.

"Čovjek svoju sreću pokazujem igrom i plesom, a sada 104 maturanta bezgranično poklanjaju tu radost svome gradu. Sa vama se raduju vaši roditelji, ali i vaši profesori koji se vesele mladosti koja zanosnom igrom govori o ljepoti školovanja, sticanju znanja i svih vrlina koje mladi čovjek mora da posjeduje."

"Srećan je grad koji ima ovakvu mladost, a mladost je snaga budućnosti. Hvala Opštini Tivat na podršci i instruktorki plesa Verici Urošević za dobro uvježbane pokrete", naglasila je Jovanka Vujačić.

"Hvala vam svima što ste došli da sa nama podjelite ovaj divni trenutak. Hvala opštini Tivat, na čelu sa gradonačelnikom i hvala direktorici Vujačić i svim profesorima. Od njih smo naučili mnogo toga. Generacijo, ovo je kraj srednje škole, ali ne i kraj druženja. Mi ćemo se opet sresti", đak generacije Jelena Višić.

Takođe, i hercegnovski maturanti su danas plesali Štrausovu Kvadrilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније