Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2013. 14:27 >> 15:42
3

ODBIJENA DISTRIBUCIJA

Pravedna: Pošta CG odbila da distribuira letke

Pošta Crne Gore odbila je distribuciju letaka za kampanju nezavisnog predsjedničkog kandidata Rada Bojovića.

Iz Pravedne Crne Gore su saopštili da su, iako je usluga bila već dogovorena, o promjeni odluke obaviješteni u posljednjem trenutku, uz obrazloženje da u tom preduzeću postoje »ograničenja koje ima Pošta Crne Gore, da ne može učestvovati u političkim kampanjama«.

»Ovakav postupak preduzeća koje je u većinskom vlasništvu države, pokazuje u kojoj mjeri je u Crnoj Gori teško voditi kampanju protiv kandidata vlasti«, kaže se u saopštenju.

Iz Pravedne navode da je ta vrsta usluge svugdje u demokratskim državama nešto što je uobičajeno i ne podliježe nikakvim ograničenjima.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније