Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 05. 2015. 09:23 >> 09:15
1

U DELTI

Sajam cvijeća u Podgorici

Na centralnom atrijumu šoping mola Delta Siti, ovog vikenda će se održati četvrti Sajam cvijeća i ukrasnog bilja.

Na sajmu će se predstaviti cvjećare, vrtni centri i distributeri rezanog  i saksijskog cvijeća, kao i kreativci koji se bave izradom modnih asesoara od cvijeća, najavili su organizatori manifestacije.

"Sve zainteresovane posjetioce očekuje bogata ponuda, a imaće priliku i da dobiju korisne savjete o rasađivanju i gajenju cvijeća i njegovoj pravilnoj njezi. Ljubitelji ukrasa uživaće u bogatoj ponudi dekorativnog materijala za saksije, kao i u raznovrsnim cvijetnim aranžmanima. Posjetioci će se upoznati i sa vrlo interesantnom ponudom cvjetnih modnih asesoara", saopštili su organizatori.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svoju ponudu će predstaviti cvjećara Habitat, Vrtni centar Kalia, Garden Gold Nikšić, Orhideja Bar, rasadnik Ekoplant, Nakit Lale, Angie&Me i radionica Anastasija.

Sajam cvijeća organizuje marketing agencija Incognito u saradnji sa šoping molom Delta Siti.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније