Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2013. 15:23 >> 20:38

LOVĆEN NAJBOLJI

Igor Marković najbolji sportista Cetinja

Na Cetinju dodjeljena priznanja grada najboljim sportistima i sportskim radnicima za 2012. Priznanja su uručena za pet kategorija.

U konkurenciji sportskih ekipa, najbolji u 2012. bili su rukometaši „Lovćena“, a nagrada Prijestonice namijenjena najboljem sportisti grada pripala je kapitenu tog kluba Igoru Markoviću. Najbolji mladi sportista Prijestonice za 2012. je stonoteniser „Lovćena“ Filip Radović, a najbolji trener šef stručnog štaba tog kluba Čedo Damjanović. Najbolji sportski radnik u 2012. bio je Vesko Lipovina. Priznanja je dodijelio gradonačelnik Aleksandar Bogdanović, koji je ocijenio da su cetinjski sportisti 2012. ostvarili izuzetno zapažene rezultate.

Najbolji sportista Prijestonice u 2012. Igor Marković kazao je da mu  nagrada posebno znači jer je dobio u svom gradu i da će biti podstrek za još bolje rezultate.

„Želim da ja i moji saigrači jos više obradujemo naše sugrađane, a planovi su osvajanje duple krune u domaćem prvenstvu i što bolji plasman u regionalnoj ligi“, rekao je Marković.

Marković je kazao da mu ugovor sa Lovćenom ističe u junu, nakon  čega bi želio da se oproba i na međunarodnoj sceni.

 

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније