Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2013. 15:51 >> 15:50
2

KONAČNO

Otvoren vrtić u Starom Baru

U Starom Baru otvorena nova vaspitna jedinica Javne predškolske ustanove „Vukosava Ivanović Mašanović“, u kojoj će boraviti 50 djece iz ove mjesne zajednice.

Direktorka te ustanove Gordana Mijović kazala je da je Stari Bar dobio vrtić jer su u tom mjestu začeci predškolskog vaspitanja i obrazovanja u barskoj opštini.

“Najmlađi sugrađani iz Starog Bara imaće priliku da u svojoj mjesnoj zajednici stiču prva znanja, u prostorijama koje su urađene u skladu sa svim standardima”, rekla je ona.

Mijović je kazala da je otvaranje vrtića nakon 34 godine omogućeno zahvaljujući akciji nekoliko subjekata: Osnovna škola "Srbija” i „Alter Modus“.

Ukupna vrijednost projekta adaptacije prostora je, prema riječima Mijović, 30 hiljada EUR.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније