Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 04. 2013. 10:40 >> 10:47

SITUACIJA STABILNA

Vodostaj Skadarskog jezera u padu

Vodostaj Skadarskog jezera i Rijeke Crnojevića kod naselja koja su tokom prošlih sedmica bila poplavljena, u znatnom je padu. U naseljima Žabljak Crnojevića i Dodoši , iako je vodostaj takođe znatno niži , dio objekata, mahom pomoćnih, još je pod vodom.

 

 

Iz nadležnih službi gradske uprave i mjesnih zajednica sa područja Rijeke Crnojevića navedeno je kako je aktuelna situacija znatno bolja , s obzirom da se voda povukla iz većine stambenih, privrednih ili pomoćnih objekata.

Iz Mjesne zajednice Rijeka Crnojevića saopštili su kako je vodostaj rijeke osjetno niži u odnosu na prethodni period. Pod vodom je i dalje dio  šetališta. Voda se povukla iz svih, donedavno poplavljenih objekata.

Proteklih dana, stanovništvo tog naselja bilo je angažovano u čišćenju i osposobljavanju stambenih i ugostiteljskih objekata koji su više sedmica bili pod vodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније