Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 07. 2015. 20:02   >>  20:05 5

NIKŠIĆ

Porodici Koprivica dodijelili ključ od stana

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, zajedno sa predsjednikom opštine Nikšić Veselinom Grbovićem i direktorom Centra za socijalni rad Ivanom Mitrovićem, uručila je danas ključeve od stana porodici Nikole Koprivice, kojoj je zbog izuzetno teške materijalne, stambene i zdravstve situacije dodijeljen u Nikšiću.

Prema podacima nikšićkog Centra za socijalni rad, od 1.600 porodica teškog materijalnog stanja, u najnezavidnijoj situaciji je porodica Koprivica.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Centar za socijalni rad u Nikšiću pokrenuli su, početkom juna, akciju za pomoć u cilju trajnog rješavanja stambenog pitanja porodice Nikole Koprivice, koja je u tom momentu prepoznata kao porodica koja se nalazi u izuzetno teškoj materijalnoj, stambenoj i zdravstvenoj situaciji.

 

Irena Rašović, TVCG

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније